Marijampolės, Vilkaviškio ir Šakių ligoninese

Po Lietuvą keliaujantis „Šypsenų lietus“ spalio 15-ą dieną iškrito Marijampolės apskrityje.

Marijampolės ligoninės vaikų ligų skyriuje gydomus vaikučius į Magišką spektaklį pakvietė garsus iliuzionistas, daugelio tarptautinių konkursų laureatas Mantas Wizard, originaliomis idėjomis ir efektingai atliekamais triukais pelnęs garsiausių pasulio iliuzijos meno meistrų pripažinimą.

Salėje susirinkę ligoniukai, juos slaugantys artimieji turėjo puikią galimybę nors trumpam atsipalaiduoti, pamiršti blogą savijautą bei pasinerti į magijos ir iliuzijos pasaulį. Užburiantis Manto sceninis įvaizdis ir modernūs triukai, pakerėjo visus ir padovanojo daug smagių akimirkų.

Po pasirodymo vaikučių laukė dar viena maloni staigmena: salėje pasirodęs visų vaikų draugas meškinas Tedis dalino vaikams dovanėles ir spalvingus balionus bei linkėjo visiems kuo dažniau šypsotis ir greičiau pasveikti. Po to išskubėjo į vaikų ligų skyrių aplankyti sunkesnių ligoniukų, kurie negalėjo dalyvauti renginyje.

Atsisveikinęs su visais, Tedis išvyko į Vilkaviškio ir Šakių miestų ligonines, kur taip pat su dovanėlėmis aplankė sergančius vaikučius, padovanojęs jiems daug džiaugsmo ir šypsenų.

Spaudos pranešimai:
http://www.vilkaviskis.info/index.php/home/sveikata1/1325-sypsen-lietus-iskrito-vilkaviskyje
http://sakiskis.balsas.lt/sakiai-naujienos/naujienos/sakiu-ligoniukus-aplanke-sypsenu-lietus-72/
http://marijampolietis.balsas.lt/marijampole-naujienos/naujienos/sypsenu-lietus-aplankys-marijampoles-vilkaviskio-ir-sakiu-ligonini-72/
http://sakiskis.balsas.lt/sakiai-naujienos/naujienos/sypsenu-lietus-aplankys-marijampoles-vilkaviskio-ir-sakiu-ligonini-72/

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *