Klaipėdos vaikų ligoninėje

Biržlio 1-ąją minėjome Tarptautinę vaikų gynimo dieną. Ši diena dar ir pirmoji vasaros diena, kuri Klaipėdos vaikų ligoninėje prasidėjo „Šypsenų lietumi“. Nuo pat ryto vaikus aplankė ypatingi svečiai – Klaipėdos krepšinio klubo „Neptūnas“ krepšininkai, kurie drauge su vaikais ne tik stebėjo bet ir aktyviai dalyvavo garsių iliuzionistų Manto Wizard ir Arvydo Stonio magijos ir iliuzijų spektaklyje „Paslaptingos kelionės“.

Pasibaigus spektakliui Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai kartu su didžiuliu meškinu Tedžiu dalino vaikams prisiminimo dovanėles ir spalvingus balionus. Vaikai, pamiršę savo ligas, džiaugėsi galimybe pabendrauti ir nusifotografuoti su savo kumyrais, o krepšininkai – su savo jaunaisiais sirgaliais. Atsisveikinę ir apsimainę šiltais palinkėjimais visi iškeliavo į palatas. Vaikai – dalintis įspūdžiais, o Klaipėdos „Neptūno“ vyrai aplankyti tų, kurie dėl sveikatos būklės negalėjo dalyvauti Šventėje. Keliaudami iš palatos -į palatą krepšininkai – Martynas Mažeika, Mindaugas Girdžiūnas ir Donatas Zavackas palinkėjo vaikams kuo greičiau sveikti ir prisiminimui padovanojo „Neptūno“ sirgalių marškinėlius.

Birželio 2-ąją „Šypsenų lietus“ toliau tęsė savo kelionę. Meškinas Tedis su dovanėlėmis bei spalvingais balionais aplankė ir mažesnių Klaipėdos apskrities miestų – Kretingos, Gargždų ir Šilutės ligoninių mažuosius pacientus.

Norime pasidalinti šios vasariškos kelionės akimirkomis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *